Het potentieel zien.

En samen verzilveren.

WHY

Er is zoveel potentieel. En dat is mooi. Nog mooier is het dat potentieel te gaan verzilveren. Met opstart van nieuwe initiatieven, als ook bij het uitbouwen van bestaande business. Maar groei is meer dan groter worden. Het gaat zowel om commercieel resultaat, als ook om groei van mensen en relaties tussen mensen. Dat leidt naar succes, maar maakt Nederland met – en vooral tussen – mensen ook mooier

HOW

Vanuit AANDACHT® help ik, waar nodig met partners uit mijn netwerk een nieuw initiatief op te starten, succesvol te worden of juist groei te helpen creëren vanuit een bestaand initiatief. 

Het begint bij begrijpen. Echt begrijpen. Luisteren, zien, voelen en scherpstellen waar naartoe gewerkt kan worden. Waar zit het potentieel? Hoe vertalen we dit in een concept of product dat antwoord geeft op de veranderende vraag van klanten, gasten of consumenten? Wat moet er intern gebeuren om mee te kunnen blijven bewegen (transformatie) in die veranderende omgeving? Hoe blijven we bij de kracht van het team? Hoe kan eruit komen wat erin zit? Wat vraagt dat qua leiderschap? Hoe kan dit nog meer impact krijgen voor klanten en relaties? Hoe kunnen we dienstbaar zijn aan hun missie en tegelijkertijd zelf nog meer plezier krijgen aan onze eigen ontwikkeling? 

Kernwoorden:

✓ Zien, luisteren en voelen
✓ Strategie-aanscherping
✓ Conceptonwikkeling
✓ Verdienmodel-ontwikkeling
✓ Marketing en verkoop
✓ Organisatie en persoonlijke ontwikkeling
✓ Klankborden, evaluatie en/of doorontwikkeling

WHAT

1. Opstart van nieuwe initiatieven

2. Proactief uitbouwen (groei) van bestaande business
In beide bovenstaande gevallen gaat het om proactief creëren en uitbouwen van business. In die specifieke situaties word ik graag ingezet voor:

✓ Interim management

✓ Persoonlijke coaching

In geval van new business of een scale-up kan er sprake zijn van participatie. Neem daarvoor contact op over de voorwaarden en mogelijkheden. 

PEOPLE, PLANET, PROFIT, PURPOSE

Ondernemerschap rendeert. Toch gaat het niet alleen om geld verdienenRendement creëer je op een manier dat dit niet ten koste gaat van onze planeet, anderen en eigen collega’s. Sterker: mooi is commercie te kunnen combineren met een rol waarin je ook van betekenis kan zijn voor anderen (purpose). Naast bedrijfskundig inzicht en gogme vraagt dit een vorm van emotionele intelligentie en bewustwording, die ik graag ervaar bij mensen waarmee ik samenwerk.

PERSPECTIEF SCAN

Eerst vlot beeld krijgen bij het perspectief?  Een quick scan biedt inzicht.

Lees meer

OVER MARTIN EN HET CV 

Wil je zicht krijgen op mij en mijn CV? Je vind het hier.

VRIJBLIJVENDE KENNISMAKING

Ik maak graag kennis. Contactgegevens vind je hier.

Laat me even weten wie je bent!

Je bent succesvol aangemeld! Tot snel!